Restaumatic Arrow icon Ellipsis Przejdź do głównej zawartości Koszyk
Do prawidłowego działania strony wymagane są sessionStorage oraz localStorage. Czy korzystasz z trybu przeglądania prywatnego?
Korzystasz z przestarzałej przeglądarki. Prosimy zaktualizować przeglądarkę w celu bezproblemowego korzystania ze strony.

Wina Dajcie logo

  • Start
    • Oferta Świąteczna
    • Strona główna
    • O nas
    • PFR
  • Menu
  • Lunch
  • Dostawa
  • Galeria
  • Kontakt
  • Oferta Świąteczna

Menu

  1. Start
  2. Menu
  • Start
    • Oferta Świąteczna
    • Strona główna
    • O nas
    • PFR
  • Menu
  • Lunch
  • Dostawa
  • Galeria
  • Kontakt
  • Oferta Świąteczna
  • Lunch
  • Przystawki
  • Zupy
  • Dania Główne
  • Podpłomyki
  • Własne Makarony
  • Sałaty
  • Menu dla Dzieci
  • Desery

Menu

  • Lunch
  • Przystawki
  • Zupy
  • Dania Główne
  • Podpłomyki
  • Własne Makarony
  • Sałaty
  • Menu dla Dzieci
  • Desery

Lunch

Lunch

  • Lunch dnia

    Zamówienia na dowóz przyjmujemy telefonicznie - 502 659 113
    Koszt opakowania + 3,- zł
    Koszt dostawy do 5 km + 10,- zł
    Zapraszamy od 11:00 do 16:00

    Lunch menu - 39,- zł
    16.12 - 19.12

    Przystawki
    1. Zupa cebulowa podana z tymiankiem, grana padano i grzanką z cheddarem
    lub
    2. Brioszka z pastą tuńczyka, oliwkami, dzikim brokułem i creme fraiche

    Dania główne
    1. Gnocchi z brukselką, orzechami nerkowca, grana padano i sosem z gorgonzoli
    lub
    2. Filet z łososia podany z komosą ryżową, groszkiem cukrowym, edamame i musem z buraków + 6,- zł
    lub
    3. Filet z kurczaka podany z kaszotto z pęczaku i marynowaną skorzonerą

    Deser + 12,- zł
    Szarlotka
Powrót do nawigacji po grupach dań

Przystawki

Przystawki

  • Domowe pieczywo

    Wypiekane na miejscu domowe pieczywo
  • Marynowane oliwki

    Zielone oliwki marynowane w oliwie z czosnkiem, chilli i natka pietruszki
  • Deska serów i wędlin

    Selekcja dojrzewających serów i wędlin, gruszka, chutney z moreli
  • Tatar wołowy

    Siekana polędwica wołowa podana z ogórkiem kiszonym, czerwoną cebulą, piklowanymi shimeji, musztardą dijon, oliwą pietruszkową, espumą z lubczyku, czipsem z kaszy pęczak i domowym pieczywem
  • Krewetki

    Krewetki smażone na maśle z białym winem, czosnkiem, chilli podane z domową brioszką z creme fraiche, dzikim brokułem, marynowanym fenkułem, majonezem limonkowym i pudrem z natki
  • Arancini

    Arancini z serem bursztyn podane z sosem z żółtych pomidorów, chorizo, musem z papryki i marynowaną skorzonerą
Powrót do nawigacji po grupach dań

Zupy

Zupy

  • Zupa dnia

    Zupa cebulowa podana z tymiankiem, grana padano i grzanką z cheddarem
Powrót do nawigacji po grupach dań

Dania Główne

Dania Główne

  • Ryba dnia

    Filet z dorsza podany z puree ziemniaczanym z dodatkiem musztardy francuskiej, pieczoną skorzonerą, musem z papryki i kawiorem pomidorowym
  • Brioszka z wołowiną

    Brioszka własnego wypieku z wolno pieczonym mostkiem wołowym, cheddarem, miksem sałat, kiszonym ogórkiem, piklowaną cebulą i sosem aioli z miętą
  • Policzki wołowe

    Policzki wołowe w sosie własnym podane z puree ziemniaczanym, stekiem z konfitowanej białej kapusty, majonezem miso, orzechami laskowymi i czipsem z czerwonej kapusty
  • Stek z polędwicy wołowej

    Stek z polskiej polędwicy wołowej podany z ziemniakami z czosnkiem, natką i grana padano, dzikim brokułem, marynowanymi papryczkami peperoni i sosem demi glace
  • Pieczony bakłażan

    Pieczony bakłażan podany z kaszą sorgo z cukinią, szpinakiem, suszonym pomidorem i grana padano, carpaccio z kalarepy, majonezem pietruszkowym i pudrem z oliwek
Powrót do nawigacji po grupach dań

Podpłomyki

Podpłomyki

Tradycyjny, lekki placek przygotowywany wyłącznie z mąki, wody, oleju roślinnego i soli. To nasze wspomnienie Babcinych placków wypiekanych na blasze pieca kaflowego, które zawsze smakowały wyśmienicie. Spróbujcie naszych wersji tego delikatnego placka, który przygotowujemy z różnymi dodatkami. Znajdźcie swój ulubiony. Do podpłomyków polecamy dobrać jeden z naszych firmowych sosów własnej produkcji.
  • Podpłomyk gruszka

    Śmietanka creme fraiche + gruszka + gorgonzola + orzechy laskowe
  • Podpłomyk bakłażan

    Sos pomidorowy + grillowany bakłażan + grana padano + mascarpone + rukola + oliwa truflowa
  • Podpłomyk spianata

    Sos z żółtych pomidorów + spananta + mozzarella + karczochy
  • Podpłomyk pancetta

    Śmietanka creme fraiche + pancetta + mozzarella + dziki brokuł + szpinak
  • Podpłomyk chorizo

    Sos pomidorowy + chorizo + mozzarella + rukola
  • Podpłomyk parma

    Sos pomidorowy + prosciutto crudo + rukola + pomidorki + owoce
  • Podpłomyk boczniak

    Śmietanka creme fraiche + boczniak królewski + konfitowana cebula + cheddar
Powrót do nawigacji po grupach dań

Własne Makarony

Własne Makarony

Makarony Wina dajcie to wyrabiane codziennie na miejscu świeże, jajeczne makarony fresca z najlepszej, specjalnie dobranej mąki.
  • Spaghetti z żółtymi pomidorami

    Spaghetti z sosem z pieczonych żółtych pomidorów i serem Bursztyn
  • Spaghetti z burratą

    Spaghetti z sosem serowym, musem z dyni i mango, morelą z chilli i burratą
  • Tagliatelle z polędwicą wołową

    Tagliatelle z polędwicą wołową, boczniakami królewskimi, pesto truflowym, cebulą, czosnkiem i grana padano
  • Spaghetti z krewetkami

    Spaghetti z krewetkami, cukinią, pomidorami cherry, czosnkiem, chilli i natką pietruszki
  • Ravioli z borowikami

    Ravioli z borowikami podane z karmelizowanymi grzybami enoki, ricottą, grana padano i pudrem z borowików
Powrót do nawigacji po grupach dań

Sałaty

Sałaty

  • Klasyczny cezar

    Pieczona pierś z kurczaka podana na sałacie rzymskiej z czipsem z pancetty, grzankami i sosem z anchois, żółtkiem, czosnkiem, kaparami i sokiem z cytryny
  • Sałatka z krewetkami

    Miks sałat, piklowana dynia, oliwki, marynowany ogórek, fenkuł, pomidory koktajlowe, nerkowce i winegret cytrusowy
  • Sałatka z rybą dnia

    Miks sałat, piklowana dynia, oliwki, marynowany ogórek, fenkuł, pomidory koktajlowe, nerkowce i winegret cytrusowy
  • Sałatka z burratą

    Miks sałat, piklowana dynia, oliwki, marynowany ogórek, fenkuł, pomidory koktajlowe, nerkowce i winegret cytrusowy
Powrót do nawigacji po grupach dań

Menu dla Dzieci

Menu dla Dzieci

  • Ravioli z ricottą

    Ravioli z ricottą z sosem śmietanowym
  • Makaron spaghetti

    Makaron spaghetti z sosem pomidorowym i mozzarellą
  • Mini podpłomyk

    Mini podpłomyk a'la pizza z kurczakiem i mozzarellą
Powrót do nawigacji po grupach dań

Desery

Desery

  • Deser dnia

    Szarlotka
  • Fondant czekoladowy

    Fondant czekoladowy podany z musem malinowym i lodami
  • Crumble z wiśniami

    Crumble z wiśniami i kruszonką z migdałami i białą czekoladą
Powrót do nawigacji po grupach dań

menu Wina dajcie

Zapraszamy serdecznie do spróbowania naszego autorskiego menu, które przygotował nasz wspaniały Zespół.
Przykładamy najwyższą uwagę do jakości produktów jakich używamy w kuchni,
nasze dania przygotowujemy wyłącznie ze świeżych produktów od sprawdzonych dostawców.
Nie stosujemy żadnych wzmacniaczy smaku, żadnych chemicznych dodatków.
Wszystkie dania przygotowujemy na bieżąco. 
Każde danie gotujemy dla Was, nie składamy półproduktów, nie odgrzewamy gotowych potraw.
Do dań na dowóz i odbiór osobisty doliczamy opłatę za każde opakowanie + 2,- zł.

Zapraszamy!
zamów z dostawą domu nasze specjalności!

Wina Dajcie logo
3 Maja 9, 35-030 Rzeszów
Telefon: 502 659 113
E-mail: winebar@winadajcie.pl
Mapa dojazdu

Obserwuj nas na:

Gotówka, karta lub szybki przelew

Zamów online

Regulaminy | Polityka prywatności | Ustawienia ciasteczek | Zgody marketingowe | Deklaracja dostępności | Panel Restauratora

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Oznaczenia alergenów

  1. Gluten
  2. Skorupiaki
  3. Jaja
  4. Ryby
  5. Orzeszki ziemne
  6. Soja
  7. Mleko / Laktoza
  8. Orzechy
  9. Seler
  10. Gorczyca
  11. Sezam
  12. Dwutlenek siarki
  13. Łubin
  14. Mięczaki

Zyskaj 50 zł w promocji

Zrób zakupy na minimum 55 zł i skorzystaj z opcji płatności BLIK Płacę Później. Zapłacisz do 30 dni bez dodatkowych kosztów.

Promocja dostępna dla:

  • Użytkowników, którzy posiadają aktywną (zarówno wcześniej jak i w okresie trwania promocji) usługę BLIK Płacę Później.
  • Użytkowników korzystających z aplikacji mobilnej PKO Banku Polskiego S.A., którzy posiadają aktywną (zarówno aktywowaną wcześniej jak i w okresie trwania promocji) usługę BLIK Płacę Później i wyrazili zgodę na przekazanie niezbędnych danych osobowych do Organizatora w aplikacji mobilnej banku.

Promocja dostępna jest tylko dla klientów PKO BP, Millennium Bank, VeloBank i Banki Spółdzielcze SGB. Z promocji można skorzystać jeden raz.

Maksymalnie w ciągu 14 dni od daty zakupu otrzymasz 50 zł w jednej z poniższych form:

  • Twoje saldo do spłaty zostanie pomniejszone o 50 zł. Jeżeli spłacisz zobowiązanie przed otrzymaniem nagrody, kwota zostanie przelana na twój rachunek.
  • Jeżeli korzystasz z aplikacji mobilnej PKO Banku Polskiego S.A. kwota 50 zł zostanie przelana na Twój rachunek bankowy przekazany Organizatorowi przez PKO Bank Polski S.A. (na podstawie udzielonej zgody).

Regulamin promocji


Dostawa, odbiór osobisty i na miejscu

Promocja trwa od 15.12.2025 do 31.12.2025

Zamknij

Ok