Lunch

Lunch menu - 35,- zł
07.02 - 10.02

Przystawki
1. Krem z zielonego groszku podany z grillowanym bakłażanem, granatem i serkiem ziarnistym
lub
2. Wątróbka drobiowa podana z majerankiem, jabłkiem, karmelizowaną cebulą, natką pietruszki i grzanką
 
Dania główne
1. Otwarte ravioli z sokiem z buraka faszerowane puree z dyni, karmelizowanym kalafiorem, zielonym groszkiem i grillowanym jarmużem podane z ricottą i granatem
lub
2. Pieczony łosoś podany z kaszotto z kaszy gryczanej i suszonych pomidorów, puree z zielonego groszku i karmelizowanym kalafiorem z orzechami włoskimi + 4,- zł
lub
3. Bitki ze schabu w sosie pieczarkowym podane z puree ziemniaczanym i sałatką ze świeżych warzyw
 
Deser + 9,- zł
Tiramisu z musem z mango
 
----------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
ZAPRASZAMY!