Lunch

Lunch menu
11.05-16.05

Przystawki
1. Krem z kiszonego ogórka z koperkiem i śmietanką
lub
2. Carpaccio z balsamicznego buraka z dodatkiem granata, fety i rukoli

Dania główne
1. Chilli con carne z pieczywem z podpłomyka
lub
2. Lasagne z dynią i beszamelem
lub
3. Sandacz w kremowym sosie cytrynowym z ryżem i miksem sałat z granatem, pomarańczą i pestkami słonecznika (+3,00 zł)

Deser

1. Jogurtowa terrina z owocami i polewą z białej czekolady i posypką z bezy
2. Tiramisu kokosowe

Proziak tygodnia
Wołowina, boczek, mozzarella, cheddar, jalapeno, sałata, sos majonezowy

Miska szczęśliwości
Hummus, awokado, quinoa, pomidory koktajlowe, pomarańcza, pieczony batat, orzechy nerkowca, szpinak, sos jogurtowy

Sandwich Wina dajcie
Jajko, awokado, mozzarella, ogórek, szpinak, pesto pietruszkowe

Podpłomyk tygodnia
Creme fraiche, figa, camembert, tymianek

Sałatka tygodnia
Indyk, feta, awokado, burak, orzechy włoskie, rukola, oliwa ziołowa

Koktajl tygodnia
Banan, mleko, nasiona chia

Wino tygodnia
Ylirium, Verdejo, białe wytrawne, Winnica Higuera, La Mancha, Hiszpania

ZAPRASZAMY!